Sve kategorije
EN

   

Hunan Nuoz Biological Technology Co., Ltd. je visokotehnološko poduzeće koje se fokusira na istraživanje, proizvodnju i prodaju ekstrakata zdravih biljaka. Vodeći je svjetski dobavljač ekstrakta ginsenga, ekstrakta šisandre i ekstrakta ruzmarina.

Fabrika se nalazi u prelepoj reci Yiyang Zijiang - zoni ekonomskog razvoja Changchun, sa ukupnom građevinskom površinom od više od 10,000 kvadratnih metara. Trenutno ima više linija za proizvodnju biljnih ekstrakata sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od preko 500 tona.

Kvalitet je žila kucavica preduzeća. sa osnovnom poslovnom politikom "Tehnologija stvara vrijednost, profesionalni kvalitet livenja", Nuoz je uspostavio striktno osiguranje kvaliteta i sistem praćenja kvaliteta usluga. Prošao je FDA, FSSC22000, ISO22000 (HACCP), KOSHER, HALAL, SC, ORGANIC i druge međunarodne mjerodavne certifikate. među njima, Nuoz Biotech je prva kompanija u Kini koja je dobila organski certifikat za ruzmarin.

U cilju bolje kontrole kvaliteta i ostvarivanja sljedivosti proizvoda. Nuoz Biotech je posjetio brojne plantaže TCM i istražio navike rasta različitih kineskih lijekova. Nuoz je uspostavio organsku bazu ruzmarina u Hunanu i organsku bazu šisandre u Jilinu. uspostavljeno je više od 1,000 hektara baza za sadnju ruzmarina i više od 4,000 hektara baza za sadnju šisandre.

Nuoz Biotech se fokusira na sveobuhvatno rješenje pesticida, plastifikatora, teških metala i PAH-a i drugih štetnih ostataka u biljnim ekstraktima, pružajući sigurne, zdrave i prirodne proizvode za cijelo čovječanstvo.

Vruće kategorije