Sve kategorije
EN

Uvođenje odjela za kvalitet

"Kvalitet je žila kucavica preduzeća." Od svog osnivanja, Nuoz je uzeo "Tehnologija stvara vrijednost, Profesija garantuje kvalitet" kao svoju osnovnu politiku upravljanja preduzećem. Na početku osnivanja kompanije, uspostavljeno je odjeljenje za upravljanje kvalitetom. Ovaj odjel je uglavnom odgovoran za uspostavljanje sistema upravljanja kvalitetom proizvoda kompanije, upravljanje standardom proizvoda, nadzor procesa, inspekciju i određivanje poluproizvoda i gotovih proizvoda, sirovina i pomoćnih materijala i proizvoda između procesa, fizičke i hemijske inspekcije, mikrobiološke inspekcije, tečne hromatografije visokih performansi, analitičke inspekcije, plinske hromatografije, analize i inspekcije, itd., osiguravaju da svaka serija proizvoda koje proizvodi Nuoz ispunjava nacionalne standarde i relevantne zahtjeve kupaca 100%, što koristi ljudskom zdravlju.

Trenutno, svi inspektori u odeljenju imaju fakultetsku diplomu ili više i poseduju relevantne inspekcijske sertifikate, kao što su hemijski inspektori, inspektori za hranu, radnici za mikrobnu fermentaciju, itd. Pod vođstvom šefa odeljenja, stopa prolaznosti pregledanih proizvoda dostiže NLT98%.

Svi članovi Sektora za upravljanje kvalitetom striktno ispunjavaju svoje odgovornosti i obaveze kao inspektor kvaliteta. Pod rukovodstvom kompanije, uspostavili su striktno osiguranje kvaliteta i sistem praćenja kvaliteta usluga, naučno i efikasno uče napredne metode upravljanja kvalitetom i kontinuirano se usavršavaju. Zadovoljite raznolike i raznolike potrebe kupaca za inspekcijom kvaliteta.